lørdag 22. april 2023 13:45

Liv og glade dage på ITD’s stand

Hele messen har ITD’s stand været fuld af liv og lærerige events – men messen er slet ikke slut endnu. I dag er familiernes dag, hvor der er rig plads til leg med minilastbiler og lærerig musik for de mindste.

Trafiksikkerhed i børnehøjde

 

På ITD’s stand kan du i dag møde Magda fra trafiksikkerhedskampagnen ”Lastbilkaravanen”, der med sang og dans skaber fokus på, hvordan du bedst passer på dig selv, når du møder en lastbil i trafikken.

 

Kom og vær med, når hun med fuld musik optræder med sit show om trafiksikkerhed igen kl. 13.30 på ITD’s stand. Husk Magdas tre livsvigtige huskeråd:

 

1. Bliv foran lastbilen, når du kommer først.

2. Bliv bagved lastbilen, når den kommer først.

3. Bliv væk fra lastbilens højre fordæk.

 

En stand for hele familien

 

Frokosten har ITD også i år sørget for, da 800 cheeseburgere blev delt ud til alle de ITD-medlemmer, deres ansatte og familier, der kiggede forbi til et brag af en burgerfest.

 

Du kan stadig prøve kræfter med jobbet som lastbilchauffør med de seje minilastbiler, og så har ITD fortsat fuld fart på rekrutteringen med besøg af både ”Unge på Toppen” og folkene bag den nye podcast ”Podcasten i Førerhuset”.  

 

Kig forbi ITD’s stand i hal J – stand J7111

 

 

 

SENESTE ITD NYT
torsdag 30. maj 2024

Frankrig/Spanien – Forventede blokader af veje i forbindelse med protestaktioner fra landmænd

Der er af franske og spanske landmænd planlagt demonstrationer ved den fransk-spanske grænse mandag den 3. juni 2024.

Frankrig/Spanien – Forventede blokader af veje i forbindelse med protestaktioner fra landmænd >
torsdag 30. maj 2024

ITD bakker op om politiske millioner til grønne lastbiler

Aftalepartierne bag Grøn Fond udmønter i en ny aftale 75 af fondens millioner til indkøb af ellastbiler og hjemmeladere ude hos vognmandsforretningerne. International Transport Danmark er positiv over, at der kommer gang i udmøntningen af midler fra fonden, men opfordrer også politikerne til at tænke i andet end støtteordninger.

ITD bakker op om politiske millioner til grønne lastbiler >
fredag 24. maj 2024

Snart er det sæson for eksamenskørsel

Inden længe fyldes bybilledet endnu engang med studenterhuer og højt humør – og selvfølgelig også eksamenskørsel. Derfor får du her en orientering om de væsentligste regler fra Færdselsstyrelsen, som du skal være opmærksom på, hvis du planlægger at køre eksamenskørsel.

Snart er det sæson for eksamenskørsel >