onsdag 09. oktober 2019 20:10

Stor succes for ITD’s medlemsmøde

Der var helt fyldt op i salen på Hindsgavl Slot til ITD’s årlige medlemsmøde onsdag den 9. oktober 2019. Et rekordhøjt antal personer havde tilmeldt sig, og der var mange spændende indlæg med god debat om branchens udfordringer internationalt, nationalt og lokalt. Og så blev Årets Transportkommune fundet.

Over 200 personer deltog i ITD Medlemsmøde 2019 onsdag den 9. oktober 2019 på Hindsgavl Slot, og det var et tal, som glæder ITD’s formand, Christian Sørensen Madsen.

 

- Det er ny rekord, og det viser, at medlemsmødet er blevet en god tradition. Det er vigtigt for en forening, at der er opbakning, og møderne er også med til at styrke vores netværk på tværs af branchen og geografien, fortæller han.

 

ITD’s medlemmer kom ikke kun for at få en snak med kollegaerne om dagligdagen og branchens udfordringer.

 

- I år ønskede vi at give medlemsmødet et skarpt fagligt indhold, som kigger ud i verden - på nationale forhold - men også på kommunale vilkår. For ITD bruger medlemsmødet til at tilbyde spændende, faglige indlæg og høre om, hvor udviklingen bevæger sig hen for at inspirere medlemmerne, siger Christian Sørensen Madsen.

 

Første indlæg var ved Kristian Kaas Mortensen fra Girteka, som fortalte om konkurrencesituationen i Europa, som Girteka ser den. Derefter fik Ulrik Rasmussen, topchef for FREJA, ordet for at fortælle, hvordan FREJA arbejder med CSR og FN’s verdensmål.

 

Endelig sluttede de faglige indlæg på det kommunale niveau med kåringen af Årets Transportkommune. I 2019 kan Vejen Kommune kalde sig Årets Transportkommune, og med kåringen af Årets Transportkommune fejrer ITD de kommuner, der gør en ekstra indsats for at sikre en god og smidig vejgodstransport lokalt og dermed er med til at skabe vækst og velstand i hele landet.

 

Børsens chefredaktør, Niels Lunde, styrede medlemsmødet som moderator og sikrede en god debat fra de spørgelystne medlemmer til mødets temaer.

 

Foto: ITD

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >