mandag 28. januar 2019 14:41

Søren Gade på besøg hos ITD

Søren Gade (V) besøgte mandag den 28. januar 2019 ITD for at drøfte aktuelle europapolitiske sager på transportområdet. Søren Gade er kandidat til Europa-Parlamentsvalget, der afholdes den 26. maj.

Som optakt til Europa-Parlamentsvalget den 26. maj 2019 mødtes ITD mandag den 28. januar 2019 med Søren Gade (V) i forbindelse med hans kandidatur til Europa-Parlamentet.

 

- Vi er rigtigt glade for, at Søren Gade ville besøge os, og det glæder os meget, at han udviste stor interesse for transportområdet. Det kommende Europa-Parlament får vigtige opgaver med at følge op på vejpakkeforhandlingerne, sikre transporterne med Storbritanniens udtræden af EU samt sikre den fremtidige fælles regulering på områder, som den hastige teknologiske udvikling, klima og miljø med mere. Alt sammen emner, som vil få stor betydning for hele Europa og efterlader mange spørgsmål om, hvor EU er på vej hen. Dansk vejgodstransport får brug for stærke kræfter i Europa-Parlamentet, for erhvervet har brug for nye, fælles EU-regler, som fortolkes ens, som virksomhederne kan efterleve, og som myndighederne kan kontrollere og håndhæve effektivt, siger ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen.

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >