mandag 07. oktober 2019 10:39

Rekordmange medlemmer mødes til ITD Medlemsmøde 2019

Der bliver helt fyldt op på Hindsgavl Slot ved Middelfart, når ITD holder sit årlige medlemsmøde onsdag den 9. oktober 2019. Et rekordhøjt antal personer har tilmeldt sig, og der er venteliste til arrangementet.

Der er lagt op til en spændende dag, når ITD onsdag den 9. oktober afvikler sit årlige medlemsmøde. Lige under 200 personer har meldt deres ankomst, og der er nu oprettet en venteliste til en dag med både faglige indlæg og networking.

 

- Det er ny rekord, at så mange ITD-medlemmer deltager på vores medlemsmøde, efter vi begyndte at arrangere medlemsmødet på denne måde for tre år siden. Vi er ved at stadfæste ITD-medlemsmødet som en tradition, hvor man på den ene side får faglig viden og inspiration og på den anden side har mulighed for at mødes med kollegaerne til en hyggelig eftermiddag og aften, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

ITD’s medlemmer mødes på Hindsgavl Slot ved Middelfart, og arrangementet begynder klokken 15 med kaffe og en snak med kollegaerne om dagligdagen og branchens udfordringer. Derefter går medlemsmødet over til de faglige indlæg, der i år byder på et udsyn i Europa, et kig ind i en stor dansk virksomhed for at slutte på det kommunale niveau.

 

Første indlæg er ved Kristian Kaas Mortensen fra Girteka, som vil fortælle om konkurrencesituationen i Europa, som Girteka ser den. Derefter får Ulrik Rasmussen, topchef for FREJA, ordet for at fortælle, hvordan FREJA arbejder med CSR og FN’s verdensmål. Slutteligt gives ordet til konsulenthuset IRIS Group, der leverer en skarp analyse af kommunernes rammevilkår. Det hele bliver styret af Niels Lunde, chefredaktør på Børsen.

 

Aftenens sidste indlæg bliver et underholdende blik på dansk politik, hvor politisk kommentator Søs Marie Serup Laybourn giver sit bud på status lige nu.

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >