torsdag 04. april 2019 11:01

Rekord stor tilmelding til ITD’s generalforsamling

Der er dømt trængsel, når ITD lørdag den 6. april 2019 holder sin årlige generalforsamling på Hotel Opus i Horsens. To dage før generalforsamlingen er over 200 personer tilmeldt.

At ITD er en yderst populær forening kan afspejles i den rekord store interesse blandt medlemmerne for at deltage i generalforsamlingen, hvor vognmændene får god mulighed for at møde kollegaerne i branchen og netværke.

 

Torsdag har langt over 200 personer tilmeldt sig generalforsamlingen, som primært tæller medlemmer men også gæster. Deltagerantallet blandt medlemmer slår rekord i foreningens 70-årige historie. 

 

- Det glæder mig utroligt meget, at så mange medlemmer møder op på generalforsamlingen. Det viser, at vi er en levende forening, som medlemmerne brænder for og engagerer sig i. Vi har en bredt sammensat medlemsskare, og på generalforsamlingen har alle mulighed for at være med og blive involveret i dialogen og beslutningerne. Jeg er stolt over, at ITD – modsat mange andre foreninger – har en åben og demokratisk struktur, hvor vi sætter pris på involvering og engagement - præcis som det bør findes i enhver moderne og fremsynet forening. Det sætter vores medlemmer tydeligvis også stor pris på, siger ITD's formand, Gert Jakobsen.  

 

Deltagerantallet kan meget vel vokse, da medlemmer, der endnu ikke har tilmeldt sig, stadig har mulighed for at melde sig til. Generalforsamlingen begynder klokken 9.30 på Hotel Opus i Horsens.

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >