tirsdag 19. marts 2019 13:14

Kontant bonus til ITD’s Tryg-kunder

Alle kunder på ITD’s Tryg-forsikringsordning i 2018 får snart en kontant bonus på otte procent.

Der er glæde hos Tryg og ITD over udbetaling af bonus til kunderne i ITD's Tryg-forsikringsordning. På billedet Flemming Bonvang, senior key account manager transport hos Tryg Erhverv (tv) og Arne H. Hansen, chef for ITD Forsikringsservice.

 

Det varer ikke længe, så er der penge på vej til alle de Tryg-kunder, der har tegnet forsikring hos ITD i 2018.

 

- Det glæder os at kunne meddele, at TryghedsGruppens repræsentantskab netop har besluttet, at bonusudbetalingen til deres medlemmer, alle forsikringstagere i Tryg, bliver en realitet, udtaler Arne H. Hansen, chef for ITD Forsikringsservice.

 

Det betyder, at kunderne i ITD’s Tryg-forsikringsordning kan se frem til en bonus på otte procent af den pris, kunden har betalt for sine forsikringer for 2018.

 

- Det glæder os rigtig meget, at vores kunder får kontant udbytte af den rigtig gode aftale, vi har med Tryg, siger Arne H. Hansen.

 

Alle kunder, der er berettiget til at få bonus, og som ikke falder for minimumsgrænsen på 75 kroner, får direkte besked af TryghedsGruppen enten per e-mail eller per brev i løbet af maj 2019. Beløbet kan dog allerede ses på Min side og Min virksomhed fra den 12. april 2019. Pengene bliver sat ind på NemKonto 12. juni 2019.

 

Forsikringsaftalen:

ITD og Tryg har samarbejde i næsten 30 år, og forsikringskonceptet i ITD-ordningen indeholder blandt andet vigtige tillægsdækninger som standard, når man er kunde via ITD. Derudover er der en række produkter, som er tilpasset i forhold til kundernes behov i transport- og logistikbranchen. Det er blandt andet:

 

  • Samme priser på trækkere/trailere ved samme risiko
  • Forsikringsdækning for efterspændt trailer
  • Ansvarsdækning for alle trailere forsikret i ITD-ordningen
  • Pris på arbejdsskade fastsættes fremover på markedsvilkår og efter skadeforløb
  • Mulighed for tryghedsbonus (5-8%). Denne gælder uanset skadeforløb
  • Automatisk dækning i Grønt kort landene samt rabat ved kørsel kun i Danmark
  • Valgfri selvrisiko
  • Kun én selvrisiko ved skade, hvor flere produkter er involveret
  • Forbedret digitalt overblik over policer, dækninger og betingelser 
  • Månedlig opkrævning via ITD
SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >