tirsdag 26. marts 2019 11:44

ITD opsiger associeringsaftale med Ribe Amts Vognmandsforening

ITD har i de seneste år fokuseret på at sikre en endnu stærkere betjening af foreningens egne medlemmer, og ITD vil også fremadrettet i større omfang koncentrere sig om at yde et meget højt serviceniveau og være en relevant og dygtig samarbejdspartner for foreningens eksisterende medlemmer.

Siden 2012 har der været en associeringsaftale mellem ITD og Ribe Amts Vognmandsforening, som har betydet, at medlemmerne af Ribe Amts Vognmandsforening har haft fuld adgang til ITD’s faste medlemsservicer som rådgivning og information.

 

ITD’s bestyrelse har løbende over de seneste to år økonomisk nedjusteret samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening, hvilket betyder, at samarbejdet mellem de to foreninger i dag er reduceret til et minimum.

 

Som led i den udvikling er samarbejdsaftalen med Ribe Amts Vognmandsforening opsagt fra ITD’s side per 1. oktober 2019.

 

- I ITD er vi stærkt optaget af i fremtiden at koncentrere kræfterne om at yde et meget højt serviceniveau for vores egne medlemmer. Derfor skærer vi nu ind til benet og opsiger samarbejdet med Ribe Amts Vognmandsforening, så vi i fremtiden ikke længere skal stille rådgivning og information til rådighed for deres medlemmer også. Vi takker Ribe Amts Vognmandsforening for samarbejdet, og ønsker foreningen alt det bedste fremover, siger ITD’s bestyrelsesformand, Gert Jakobsen.

 

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >