torsdag 19. september 2019 12:20

ITD lukker ned for forsikringsaktiviteter i udlandet

Det er yderst vanskeligt at få en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked, og derfor stopper ITD Forsikringsmægler sine aktiviteter og lukker filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt.

I 2015 besluttede ITD at oprette et forsikringsmæglerselskab med filialer i Rumænien og Polen, hvor ITD som forsikringsmægler skulle betjene internationale vognmænd med attraktive forsikringsløsninger. Siden har der været arbejdet ambitiøst med først opstart af mæglerselskabet ITD Forsikringsmægler og senere med udrulning af forsikringskonceptet ud mod kunderne.

 

- Udviklingen i mæglerselskabet viser desværre, at det er yderst vanskeligt at opnå en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked. ITD har på den baggrund besluttet at lukke filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt, fortæller ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der tilføjer, at ITD Forsikringsmægler nu afleverer sin tilladelse til at drive mæglervirksomhed til Finanstilsynet.

 

ITD Forsikringsservice fortsætter

ITD fortsætter som hidtil med ITD Forsikringsservice og Tryg-samarbejdet, hvor ITD tager sig af de medlemmer og kunder, der har aftale med TRYG.

 

- Det er glædeligt, at vi har et ekstremt godt samarbejde med Tryg, og vores aftale er på et meget højt niveau, hvilket gør, at vi har en af markedets bedste forsikringsaftaler for vognmænd. Det tæller blandt andet gode priser herunder en konkurrencedygtig pris på arbejdsskadeforsikring. Vi har også fået nye autoprodukter med bedre og bredere forsikringsdækning. De forbedringer betyder, at mange af ITD’s medlemmer – og mange andre - er på vej tilbage til vores forsikringsordning. Det er vi rigtig glade for, siger Carina Christensen. 

 

Det betyder, at du fortsat kan ringe og e-maile til de kontaktpersoner, der har betjent dig indtil nu i ITD Forsikringsservice.

 

ITD’s CFO, Thomas Autzen, konstitueres som leder i ITD Forsikringsservice. Han kan kontaktes på:

+45 7430 3482
ta@itd.dk

 

Øvrige medarbejdere i ITD Forsikringsservice:

Britta Toft Pfeiffer
Assistent

+45 7430 3385
btp@itd.dk

 

Jeanet S. Schmidt
Forsikringskoordinator

+45 7367 4508
jess@itd.dk

 

Jan P. Bruhn
Chefkonsulent

+45 6020 8580
jpb@itd.dk

 

Poul Vestergaard Schmidt
Chefkonsulent

+45 7467 1233
pvs@itd.dk

 

Yvonne Warnke
Projektkoordinator

+45 7430 3336
yw@itd.dk

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >