tirsdag 19. november 2019 12:59

Grøn omstilling kan gøre dig til vinderen af Danish Transport Award 2020

Virksomheder og medarbejdere, der arbejder fremsynet med grøn omstilling, klima og miljø, kan vinde Danish Transport Award (DTA) 2020, når ITD uddeler to priser: Årets transportvirksomhed og årets medarbejder. Bag priserne står ITD, og der er mulighed for at indstille kandidater nu.

Foto: Danish Transport Award (DTA) uddeles hvert andet år, og nu leder ITD til prisen i 2020 efter fremsynede virksomheder og personer, som går foran med et grønt eksempel. Fotoet er fra prisuddelingen i 2018, hvor Martin Thorborg var juryformand for DTA. FOTO: ITD

 

 

ITD vil med Danish Transport Award 2020 finde og belønne de ildsjæle og fremsynede virksomheder, som går foran med et grønt eksempel.

 

- Vi sætter i 2020 fokus på grøn omstilling, og vi vil fejre og hylde de gode eksempler ved Danish Transport Award 2020, for eksempel transportvirksomheder der har taget et eller flere skridt for at sikre bæredygtige produkter og ydelser, og medarbejdere der forbedrer miljø og klima med egne initiativer og indsats, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

Årets transportvirksomhed vinder 40.000 kroner, og årets medarbejder vinder 20.000 kroner.

 

- Indstil en kollega eller virksomhed, som du mener, gør en forskel for den nødvendige grønne omstilling af vores erhverv, så de kan tjene som inspirationskilde for os alle sammen, siger Carina Christensen.

 

Hun opfordrer alle til at sende så mange mulige nominerede ind via ITD’s hjemmeside (linket er nederst på denne side) for på den måde at sikre et så stort og kvalificeret felt som muligt.

 

Vinderne bliver offentliggjort til festmiddagen på ITD’s generalforsamling den 2. maj 2020.

 

 

Fakta: Præmier til vinderne

Alle ITD’s medlemsvirksomheder og deres ansatte kan nomineres til de to priser. Man kan indstille sig selv, sine kollegaer, sin egen eller en anden transportvirksomhed.

Årets transportvirksomhed skal have gennemført en grøn omstilling, der skal være fokus på klimavenlige tiltag, og virksomheden skal være medlem af ITD. Årets virksomhed vinder 40.000 kr.

 

Årets medarbejder skal være en grøn ildsjæl, der har bidraget til at indføre en grøn omstilling og tænker på klima og miljø, og medarbejderen skal være ansat i en ITD-medlemsvirksomhed. Årets medarbejder vinder 20.000 kr.

 

Indstillinger

Indstil inden den 5. januar 2020.

 

Gå ind på ITD’s hjemmeside og svar på tre simple spørgsmål for at indstille en medarbejder eller virksomhed fra transportbranchen.

 

Link til indstilling til Danish Transport Award 2020:

 

http://itd.dk/aktiviteter/danish-transport-award/

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >