tirsdag 08. maj 2018 16:51

ITD’s vækstpanel tager hul på arbejdet med Vækststrategi 2030

Signatur Hotel Haraldskær i den smukke Vejle Ådal dannede i dag ramme om det første møde i ITD’s vækstpanel. Her skød vækstpanelet gang i arbejdet med ITD’s nye vækststrategi for at udvikle og fremtidssikre dansk vejgodstransport og logistik frem mod år 2030.

Tirsdag den 8. maj 2018 gik ITD’s vækstpanel for alvor i gang med det strategiarbejde, der skal ruste dansk vejgodstransport og logistik til fremtiden i et transportmarked under hastig forandring. Vækstpanelets hovedopgave bliver at kortlægge muligheder for fremtidig vækst i dansk vejgodstransport og logistik.

 

ITD har høje ambitioner: Visionen er, at Danmark i år 2030 skal være et internationalt fyrtårn inden for vejgodstransport og logistik målt på et stigende bidrag til dansk økonomi fra erhvervet.

 

- Vækstpanelet er nu trukket i arbejdstøjet, og det er tydeligt, at der blandt deltagerne er optimisme og vilje til vækst i forhold dansk vejgodstransport. Branchen vil uden tvivl undergå store forandringer i det kommende årti. Det byder dog også på nye spændende potentialer for virksomhederne i branchen. De vækstpotentialer vil vi i de kommende måneder dykke ned i og folde bredere ud. Vi er kommet rigtigt godt fra start, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

 

Vækstpanelet består af:

  • Niels Buus Kristensen, forskningsleder ved Transportøkonomisk Institut i Oslo og formand for transportministerens ekspertgruppe for fremtidens mobilitet

  • Ole Thomsen, logistikdirektør i Rema 1000

  • Hans Henrik Grøn, logistikdirektør i Siemens Gamesa Renewable Energy

  • Nicolaj Boysen, logistikdirektør i Coop

  • Martin C. Hansen, direktør i Mover

  • Anne E. Jensen, tidligere medlem af Europa-Parlamentet for Venstre

  • Michael Henriques, chefkonsulent ved DTU Transport

  • Simon Galsgaard fra DSV Road

  • Torben Ladegaard fra K.V. Markussen/Fueltransport

  • Jørn Kudsk fra Kudsk og Nissum A/S

  • Nikolaj Brogaard fra Vognmand Sv. E. Brogaard

 

Foto: ITD

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >