tirsdag 13. marts 2018 08:25

De seks nominerede til Danish Transport Award 2018 er fundet

Danish Transport Award 2018 træder ind i den sidste fase, og de nominerede virksomheder og medarbejdere er fundet. Vinderne i de to kategorier offentliggøres lørdag den 14. april 2018 ved en prisuddeling på ITD’s festaften i forbindelse med generalforsamling og årsdag.

Alle stemmer fra juryen til Danish Transport Award 2018 er afgivet og talt op, og det betyder, at de seks nominerede – tre i hver kategori – er fundet.

 

Hos virksomhederne er de tre nominerede:

 

AVAS – Aalborg Vognmandsforretning a/s, Aalborg

Skaks Specialtransport A/S, Rødekro

Thortrans Randers A/S, Randers

 

Hos medarbejderne er de tre nominerede:

 

Disponent Laila Petersen, IAT A/S, Kolding

Chauffør Flemming Nielsen, Vognmand Jan Hedevang Jensen, Sevel

Driftschef Flemming Radoor, H.P. Therkelsen A/S, Padborg

 

Vinderne bliver offentliggjort ved en prisuddeling på ITD’s festaften i forbindelse med generalforsamling og årsdag lørdag den 14. april 2018 på Odeon i Odense. Priserne overrækkes af juryformand Martin Thorborg.

 

Virksomhedsvinderen modtager 40.000 kroner, mens vinderen af medarbejderprisen modtager 20.000 kroner.

 

Danish Transport Award 2018

Danish Transport Award er en pris, der gives af ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport. Prisen uddeles hvert andet år i forbindelse med ITD’s generalforsamling og festaften.

Danish Transport Award 2018 leder efter transport- og logistikvirksomheder, der går foran og bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. Danish Transport Award hylder virksomheder og medarbejdere, der er i fuld gang med eller har omstillet sig, så virksomheden har fået vækst og på den måde er med til at skabe et innovativt transporterhverv i Danmark.

Juryen består af 6 personer: Juryformand er direktør og serieiværksætter Martin Thorborg. De andre medlemmer er: Direktør for Erhvervsstyrelsen, Katrine Winding, administrerende direktør for Mobile Industrial Robots ApS, Thomas Visti Jensen, direktør i Fogtmann Logistik A/S, Klaus Fogtmann, ITD’s formand Gert Jakobsen samt ITD’s administrerende direktør Carina Christensen.

 

SENESTE ITD NYT
onsdag 27. marts 2024

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus

Velkommen til nyhedsbrevet ”Nyt fra formandens førerhus”, som ITD’s bestyrelsesformand, John A. Skovrup, med mellemrum sender ud til medlemmerne.

En hilsen til medlemmerne fra formandens førerhus >
tirsdag 26. marts 2024

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer

Færdselsstyrelsen har netop udsendt en vejledning om udlejningskøretøjer. Af den fremgår det, at der ved benyttelse af lejede eller leasede køretøjer skal medbringes visse dokumenter under kørslen.

Færdselsstyrelsen skærper krav til dokumentation ved lejede eller leasede køretøjer >
tirsdag 19. marts 2024

Gratis webinar om registrering af arbejdstid

Fra og med den 1. juli 2024 skal arbejdsgivere registrere medarbejdernes daglige arbejdstid. Derfor tilbyder ITD HjulmandKaptain lige nu et gratis webinar, så du hjemme fra kontoret kan blive klogere på de nye regler, hvordan du lever op til dem samt hvilke medarbejdere, der omfattes af reglerne.

Gratis webinar om registrering af arbejdstid >