fredag 11. august 2017 07:36

Skræddersyede lederkurser styrker din udvikling

Foreningerne ITD, Danske Speditører, Danske Busvognmænd og Dansk Kranforening anbefaler lederuddannelser, der har en målrettet og praktisk tilgang til transportbranchen.

Motivation af medarbejdere, konkret, situationsbestemt ledelse og en personlig lederprofil. Det er nogle af de ting, du får med, hvis du deltager i et af ITD’s to praksisorienterede kurser i løbet af efteråret.
Som leder i en virksomhed i transportbranchen har du nemlig mulighed for at deltage i to kurser med fokus på udvikling af dine kompetencer som leder - Praktisk Lederuddannelse og Ejerlederen.

 

 

Praktisk Lederuddannelse:

Praktisk lederuddannelse er skræddersyet til transportbranchen og er meget praksisorienteret. Så du får et mærkbart løft rent ledelsesmæssigt. Uddannelsen indeholder blandt andet elementer som situationsbestemt ledelse, motivation af medarbejdere, konflikthåndtering, personalejura og personlig lederprofil. Udbydes delvist som AMU-kurser.

 

Målgruppe

Dig, som er ny eller autodidakt mellemleder eller leder, og som ønsker at lære enkle og ligetil ledelsesværktøjer for at blive dygtigere som leder.

 

Indhold og undervisere

Undervisere er erfarne undervisere fra IBC International Business College. 

Undervejs i uddannelsen vil du få udarbejdet en individuel personprofiltest, som efterfølgende bliver fulgt op af en individuel tilbagemelding af en veluddannet, certificeret konsulent. 

 

Forudsætning

Du har - eller får - ledelsesansvar i dit daglige arbejde.

 

Varighed

Kurset har opstart i Kolding den 21. september 2017 og forløber over 15 undervisningsdage. Heraf afholdes de 10 som AMU-kurser.

 

Kurset har opstart igen i København til februar 2018.

 

Pris

Prisen er sammensat af henholdsvis et AMU gebyr og et kursusgebyr. 

 

AMU gebyret udgør 1.840 kroner (momsfrit)

Kursusgebyret 15.655 kroner (eksklusiv moms)

Alle priser er 2017-niveau. Der tages forbehold for lovgivningsmæssige ændringer med hensyn til AMU-gebyrer, VEU-godtgørelse med videre.



Ejerlederen - et praksisorienteret ledelsesforløb:

Små og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk økonomi med en andel på 80-85 procent af de private virksomheder. Styrken i deres konkurrenceevne og produktivitet samt vækstpotentiale er ofte bundet til ejeren, som er øverste leder af virksomheden.

 

Med uddannelsen Ejerlederen får du en dynamisk og praksisorienteret uddannelse, hvor du lærer at håndtere og facilitere dagligdagens ledelsesopgaver som ejer og leder. Du arbejder med ledelse, salg, kommunikation og balanceret forretningsdrift.

 

Undervisningen er praksisnær og veksler mellem teori, praktiske opgaver og egne cases.

 

Målgruppen

Ejere af en mindre eller mellemstor virksomhed, som agerer både som ledere for andre medarbejdere, og som er en del af den øverste ledelse af virksomheden.

 

Indhold og undervisere

Undervisere er erfarne undervisere fra IBC International Business College. 

 

Uddannelsen afvikles af og på IBC på Innovationsfabrikken i Kolding med otte moduler fordelt over tre måneder. 

 

Undervejs i uddannelsen kan du få udarbejdet en individuel personprofiltest, som efterfølgende vil blive fulgt op af en individuel tilbagemelding af en veluddannet certificeret konsulent.  

 

Forudsætning

Du har ledelsesansvar i dit daglige arbejde og er en del af virksomhedens ledelse. 

 

Varighed

Det første hold på Ejerlederen afsluttede i maj 2017. Se og hør deres oplevelser på itd.dk/uddannelse/ejerlederen.

 

Næste hold har opstart i Kolding den 13. september 2017.

 

Nyt hold forventes i foråret 2018.

 

Pris

Prisen for uddannelsen er 13.200 kroner per deltager. Prisen dækker undervisning, materialer og forplejning.

 

Der er mulighed for tilkøb af DISC-personprofil.

 

Læs mere om vores lederuddannelser - klik her

 

Se mere om ITD’s lederkurser - klik her

 

 

 

SENESTE ITD NYT
tirsdag 16. april 2024

Kørselsforbud i maj 2024

Flere europæiske lande har dage med kørselsforbud i maj 2024. Du kan finde oversigten på ITD’s hjemmeside.

Kørselsforbud i maj 2024 >
tirsdag 16. april 2024

To virksomheder vinder transportpris

På International Transport Danmarks generalforsamling i lørdags blev FDE Fondens Initiativpris 2024 uddelt. Prismodtagerne blev hhv. transportvirksomheden Brdr. Færch Distribution ApS og projektet Unge på toppen, der begge gør en særlig indsats for at rekruttere unge mennesker til transportbranchen.

To virksomheder vinder transportpris >
mandag 15. april 2024

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati

Regeringen varslede sidste år, at den hæver dieselafgiften med 50 øre pr. liter diesel. I dag præsenterede regeringen så sin model for, hvordan dieselafgiften skal fungere, herunder 750 mio. kr. til omstilling af den tunge transport frem mod 2030. International Transport Danmark (ITD) kvitterer for dele af udspillet, men er samtidig skeptisk over for udsigten til mere administration og bureaukrati for vognmændene.

Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati >